نکات بسیار مهم در عکس و فیلم کودک

دوران کودکی یکی از مهم ترین دوران زندگی هر فردی است که شکل دهی شخصیت کلی فرد را به عهده دارد. هر قدر کودک محبت و توجه بیشتری از والدینش دریافت کند احساس امنیت درونی وی افزایش می یابد و در آینده شخصیت محکم تری خواهد داشت.

ثبت لحظات کودکی که توسط والدین انجام می پذیرد ضمن خاطره سازی برای کودک راه انتقال احساسات آن ها و مهر تاییدی بر توجه و محبت آن ها نسبت به کودک است. عکاسی و فیلمبرداری رایج ترین و بهترین روش ثبت این لحظات هستند.آتلیه هامن در این مسیر همراه شماست.

عکس کودک
عکس کودک

امروزه عکاسی کودک یکی از انواع عکاسی محسوب می شود که معمولا بر اساس سن کودک طبقه بندی می شود.

  • عکاسی از نوزاد.

  • عکاسی از کودکان نوپا.

  • عکاسی از خردسالان.

  • عکاسی از کودکان سن دبستان.

برای عکاسی بسته به شرایط و نظر عکاس و والدین و خلق و خوی کودک عکاسی در مکان های زیر انجام میشود.

در زمان عکاسی ضمن صرف زمان طولانی، داشتن صبر و حوصله و شناخت روحیه لطیف کودک باید به نکات خاصی نیز توجه کرد.

برخی نکات مهم در عکس و فیلم کودک

۱. شناخت خلق و خوی کودک

عکاس باید سعی کند با درک صحیح روحیات کودک و صحبت با والدین خلق و خوی کودک را بدرستی بشناسد.همچنین با او هم بازی شود تا بهانه گیری های کودک حین عکاسی کمتر شود.

۲. پوزیشن های مختلف

عکاس باید ضمن در نظر گرفتن جثه کودک پوزیشن های مختلف را امنحان کند.نکته مهم اینست که از امر و نهی کردن های زیاد و پوزیشن های زیاد که سبب خستگی و بد خلقی کودک می شود دوری کنید.

۳.با کودک هم سطح شوید

برای عکاسی بهترین ارتفاع هم سطح بودن با کودک است. عکاسی از بلا یا پایین به جذابیت عکس های هم سطح نیستند.

۴.عکاسی از چهره کودک

یکی از بهترین حالات برای عکاسی از کودک، عکاسی از صورت می باشد .چرا که عکاسی به این روش چهره معصوم کودک را بیشتر نمایش می دهد و کودک را زیباتر نشان می دهد.

۵.بطور دائم عکس بگیرید

تغییر خلق کودک به شما اجازه انتظار برای یک عکس عالی را نخواهد داد بنابراین باید پشت سر هم عکس بگیرید. اکثر مواقع از هر ۲۰ عکس گرفته شده از یک پوزیشن ۱ عکس عالی بدست می آید.

۶.تنظیم نور

اکر حرکت های کودک زیاد است می توانید با باز گذاشتن دیافراگم اثر حرکت های او را در عکس از بین ببرید. بهترین نور برای عکاسی از کودک نور غیر مستقیم طبیعی است که حالت نرمی به پوست او می دهد.

۷. پس زمینه عکاسی

هر قدر زمینه عکاسی ساده تر باشد عکس کودک جلوه بیشتری دارد. زمینه های خیلی شلوغ و خیلی روشن از زیبایی عکس کودک می کاهد. بهترین رنگ ها برای زمینه عکاسی سفید بژ خاکستری روشن کرم و آبی آسمانی هستند.

۸.حالت عادی و طبیعی

عکس های طبیعی که پوزیشن و حالت خاصی به کودک القا نشده است جذابیت بیشتری دارند. عکاسی از کودکان در حال بازی کردن خمیازه کشیدن غذاخوردن زیبایی عکس کودک را دو چندان می کند.

۹.لبخند کودک

برای بدست اوردن یک لبخند عالی از کودکان با شکلک ها و حرکات عجیب آن ها را نترسانید. کافی است مادر یا پدر با کودک حرف بزنند و توجه اورا به خود جلب کنند. ایجاد یک لبخند زیبا را به والدین محول کنید.

۱۰.عکس های سیاه و سفید

این دسته از عکس های کلاسیک علاوه بر این که همیشگی و کهنه نشدنی هستند معصومیت چهره کودک را بیشتر نمایان می کنند.

۱۱. استفاده از المان های طبیعی

با استفاده از گل های طبیعی آب نیمکت های چوبی آتش شومینه و غیره جلوه بیشتری به عکس ها ببخشید.

۱۲. خواب های شیرین

عکاسی از کودکان در حالت خواب یکی از زیباترین حالت ها برای عکاسی است.

۱۳.حالت های با مزه

یکی از راه های جذاب شدن عکس کودک عکس گرفتن از کودکان در حالت های کثیف و یا به زبان ساده تر حالت های شلخته است. کودکانی که در حال غذا خوردن و یا گل بازی کردن و یا نقاشی با رنگ های مایع و البته ایمن هستند عکس ها را بسیار جالب و جذاب می کند.

۱۴.وسایل پدر و مادر

عکس کودکان در حالتی که کلاه عینک و یا کفش والدین خود را پوشیده اند بسیار متفاوت و هیجان انگیز است.

۱۵.عکس های نیم رخ و سه رخ

این گونه از عکس ها همیشه احساسی روحانی را به بیننده القا می کنند.

۱۶.لباس کودک

از قبل لباس کودک را تعیین کنید. لباس های فانتزی لباس های رنگی کلاه های عروسکی کراوات و پاپیون های کوچک و رنگی گل سرهای زیبا نمونه هایی زیا از لباس کودکان هستند فراموش نکنید.حتما یک دست لباس سفید برای کودک آماده کنید. عکس کودکان با لباس سفید و پس زمینه رنگی جزء عکس های پر طرفدار هستند.

۱۷.گریم کودک

سعی کنید برای کودکانتان از گریم های فانتزی استفاده کنید.

۱۸.توجه به چشم ها

عکس هایی که کودک مستقیم به دوربین نگاه کرده است زیبایی خاصی وجود دارد،پس سعی کنید توجه کودک را به چشم ها جمع کنید.

۱۹.زمینه عکاسی مناسب با فصل

استفاده از برگ های خشک پاییزی،سفره هفت سین و یا سبدی از انار های قرمز که نشان دهنده شب یلدا هستند جلوه ای دو چندان به عکس ها میبخشد.

۲۰.اسباب بازی های کودک را فراموش نکنید

گاهی دلبستگی کودک به یکی از اسباب بازی هایش و یا پتویش را می توانید در عکس ها نشان دهید. این کار علاوه بر آرامش دادان به کودک ثبت خاطره ای جالب را همراه دارد.

عکس کودک

پوست اکثر نوزادان دارای لکه های قرمز و یا کبودی های ناشی از عوارض زایمان است. یک عکاس با تجربه می تواند با ادیت های مناسب رنگی کرمی و یکدستی را به پوست آن ها بدهد و عکس ها را زیباتر کند.

کودکان از زمان تولد دائما در حال تغییر و رشد هستند.عکس و فیلم کودک و ثبت این تغییرات خاطرات دوران کودکی را حفظ می کند.

عکس کودک
عکس کودک

با توجه به سن،مکان،زندگی،سلیقه و خود و همسرتان و همچنین روحیات کودک می توانید مکان عکسبرداری و ژست های گوناگونی را انتخاب کنید. رشد و تغییرات کودکان زمان زیادی برای فکر کردن به شما نمی دهند. با مشورت با یک عکاس حرفه ای برای عکاسی کودک دلبندتان اقدام کنید.این لحظات شیرین و دوست داشتنی را حرفه ای ثبت کنید. نکته اصلی در تمام عکس های کودک در منزل یا آتلیه یا در فضای باز امنیت و راحتی اوست.هیچ چیزی ارزش به خطر انداختن سلامتی و یا ناراحت کردن کودک را ندارد.

 

با کلیک رو آیکون رو به رو صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.